9.7.05















Ninalandia

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otan osaa kaveri. Vaikka väri onkin elegantti, liitän tassuni yhteen ja kiitän luojaani, ettei mun ihmiseni osaa kutoa eikä virkata.
Nyt tikahtuu puiston pulutkin. Ymmärrän ,jos päätät jättää kotisi. Olet meille tervetullut. Täällä asu on vapaa. Nyt kyl' ollaan reissussa ihmisen kanssa, mut kotiudutaanaan syksyn tullen.
Syvin osanottoni, Mr Bones

Vuokratontilla kirjoitti...

Hyvä kommentti, itse ihastelin lähinnä tuota taidokasta neulontatyötä + sitä, että komeuden oli saanut kannettavakseen beagle, tuo sama otus joka omakuvassanikin luuraa. En ollenkaan ajatellut sitä, että koiraparka voi herättää puiston puluissa hilpeyttä. Hienosti oli muuten varatttu pippelillekin oma aukko=) Mitähän beagletytöt tuosta tuumaa?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät Vuokratontin beagle ja Tampereen seudun "kotikutoinen"!
Ennekaikkea tuo kuva meidät vuokratontille vetääkin. Tulostin valokuvauspaperille ja kehystin. Kuten olen aiemmin todennut täällä meillä ollaan suorastaan beaglemanisia, varsinkin Ressu on esikuvamme. Tunnen Ressun tarinat juurtajaksain, ihailen lentotaitoa ja kirjoittajan kykyä. Tämä esimerkillinen tapaus luo loistoa koko beaglekunnan ylle. Sellaista ei ole meille kiinalaisille pystykorville suotu...vielä...
Mekin olemme yrittäneet nostaa karvakuonojen statusta blogimaailmassa esimerkiksi asentamalla beaglekelloa, muttei se kymmenistä yrityksisä huolimatta suostu tikittämään sivuillamme, vaikka kyseessä on koirun isännöimä blogi? Ehkä te rodun edustajina tiedätte syyn tähän magiaan?
Parhain terveisin Mr Bones